Turkuaz Kent Hayata Geçiyor

Çorum’da özel sektör tarafından yapılacak en büyük konut projesi olarak nitelendirilen Turkuaz Kent’in temeli yakında atılacak.

Ulukavak Mahallesi Adnan Özejder Caddesi İkbalkent Kadın Kültür Merkezi karşısında inşaa edilecek Turkuaz Kent, İntegral Mühendislik ve Statik Mühendislik ortak girişimiyle hayata geçecek.

7 bin metrekare alan üzerine 7 blok halinde inşaa edilecek projede 100 adet daire ve 24 adet işyeri yer alacak.

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla lansmanı yapılacak olan proje hakkında bilgi veren İntegral Mühendislik sahibi Makine Mühendisi A. Serkan Sabur, “Turkuaz Kent, daire sayısı açısından özel teşebbüs tarafından Çorum’da hayata geçecek en büyük konut projesi olacak” diye konuştu.

Aile olarak inşaat sektöründe 35 yılı aşan tecrübeye sahip olduklarını vurgulayan Serkan Sabur, temeli ilerleyen günlerde atılacak olan projenin bugüne kadarki en kapsamlı çalışmaları olduğunu kaydetti.

Örnek daire ve satış ofisinin Ocak ayı içinde hizmete gireceğini belirten Sabur, “Herkes ev sahibi olsun diye daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak alıp geriye kalanını faizsiz şekilde 36 ayda ödeme imkanı sunuyoruz” dedi.

Ödeme sistemlerinde vade farkı da uygulamadıklarını belirten Sabur, şimdiden dairelerin önemli bir kısmının sahibini bulduğunu açıkladı.

TURKUAZ KENT AYRICALIKLARI

Turkuaz Kent ayrıcalıklarından da bahseden Sabur, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“7 bin metrekare alan üzerine 7 blok halinde inşaa edilecek projemizde 100 adet daire ve 24 adet işyeri yeri bulunacak.

3 oda 1 salon şeklinde planlanan ve hepsi aynı büyüklükte olan dairelerimizde membran kapı, Vitravitrifiye, Artema batarya, asma tavan, spot ışıklandırma, duvar kâğıdı, görüntülü diafon, banyo dolabı, gömme rezervuar, led uygulamalar ve suya dayanıklı mutfak dolabı yer alacak.

‘Mutluluğu hayatın her alanına taşıyın’ anlayışıyla projelendirdiğimiz Turkuaz Kent’te geniş site bahçesi, çocuk oyun alanı, süs havuzu ve kameriye, tüm sitenin altını kaplayan kapalı otopark ve açık otopark, 7 gün 24 saat güven içinde yaşanacak emniyetli bir ortam ve yeşilin her rengi ile ailecek kendinizi huzurlu hissedeceğiniz mükemmel bir peyzaj olacak. Çevreci enerji sistemleriyle aydınlatılacak olan sitede aidatlar da düşük tutulacak.

Turkuaz Kent Projemiz hakkında detaylı bilgi almak isteyenleri Eşref Hoca Caddesi 23 Nisan Ortaokulu yanı numara 13/A’da hizmet veren İntegral Mühendislik’e davet ediyoruz.”