Turkuaz Gold&spa'dan Sıra Dışı Ev

Dede mesleği inşaatçılığı üçüncü kuşak olarak devralan İntegral Mühendislik Sahibi Makine Mühendisi Serkan Sabur, bilindik kuralların dışına çıkarak, toplumun en değerli varlığı aileler için beton yığınları yerine, huzur ve mutluluk inşa ettiklerini söyledi.


Çorum'un pek çok semtinde, Turkuaz markasıyla binalar yapan İntegral Mühendislik Buhara Evler 5. Cadde arkasında inşa ettiği Turkuaz Gold&SPA evlerinin, huzurlu bir yaşamı temel esas alarak tasarlandığını bildirdi.


Baştan sona akıllı ev teknolojileri ile donatılan binada, 200 metrekarelik lüks daireler, akıllı telefonlardan kumanda edilebilen uygulamalarıyla dikkat çekiyor.


İşçilik ve bina tasarımı konusunda güvenin adresi olan firma, sektörel vizyonunu yansıttığı Turkuaz Gold&SPA evlerinde, sıra dışı bir yaşam imkanı sunuyor.


Tamamen aile yaşantısı baz alınarak dizayn edilen daireler, ergonomik açıdan olduğu kadar, ilik olma özelliği taşıyan uygulamalarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.


Bayan ve erkek ayrı olmak üzere iki ayrı spor kompleksine sahip olan binada, merkezi ısıtma sistemi ile daire sahiplerine konfor sağlanırken, ön ödemeli yakıt paylaşım sistemi ile de, tüm aidat sorunlarını ortadan kaldırıyor.


"Bizden daire satın alan müşterimiz, sorun değil konfor satın almalı." sözleriyle, müşteri memnuniyeti ile ilgili vizyonunu yansıtan Serkan Sabur, ailelerin göz bebeği çocuklar için yazlık ve kışlık olmak üzere iki ayrı oyun alanını hizmete sunuyor.


Tüm sistem cep telefonuyla da kontrol edilebiliyor


Aydınlatmadan ısıtma sistemlerine, gelen konukların görüntülenmesi ve kapının açılıp açılmamasına kadar tüm işlemler, akıllı telefon üzerinden kumanda edilebiliyor.

Aydınlık seviyesinden, sıcaklık derecesine varıncaya kadar akıllı teknoloji içeren daireler, evde yok komutunda ise, ev sahibinin yaklaştığını uydu aracılığı ile algılayıp istenilen tüm sistemleri hatırlayarak, aktif hale getirebiliyor. Ayrıca ev sahibi evden ayrılırken, sistem otomatik olarak durdurulması gerekli tüm aktiviteleri sona erdirip, güvenlik sistemini devreye alıyor.

Su baskınlarının dahi düşünüldüğü sistemde, devreye giren sensörler ev sahibinin açık unuttuğu musluğu kapatıyor.

Yangın, duman ve zehirlenme risklerine karşı da korunaklı olan daireler, en küçük bir risk karşısında gereken önlemi alabildiği gibi, evde olunmasa da sahibini hemen bilgilendiriyor.


Türkiye’de ilk

İntegral Mühendislik, sıra dışı bir yaşam alanına imza atmakla birlikte, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan bir kampanya ile, Turkuaz Gold&Spa'dan daire satın alan tüm müşterilerine 2015 model Hyundai İ10 marka otomobil hediye ediyor.


HER DAİREDE TÜRK HAMAMI

6 katlı 24 dairelik apartmanın her bir dairesinde mermer ve çinilerle donatılmış Türk Hamamı var. Osmanlı çeşmeleriyle süslü kurnanın yanındaki göbek taşı, rezistanslı sistemle gerçek hamam sıcaklığını verirken, 180 santimetre çapındaki jakuzide hamam keyfi yaşayacak kişileri, soğuk su damlası talihsizliğinden koruyacak özel tasarım kubbesiyle de, binada en ince detayların bile tasarlandığını ortaya koyuyor.


ISI KAYBI İMKANSIZ, GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ ASLA

Dairelerin ısı yalıtımı ile ilgili sıfır ısı kaybı ilkesinin benimsendiği binada, ayrıca her kat arasına döşenen taş yünü yalıtım malzemesi, daireler arasındaki gürültü kirliliğinin de önüne set çekiyor.   Alt ve üst katlardan gelecek gürültünün önüne kesen uygulamalar sayesinde, özellikle ailelerin çocuklarını gürültü yapmamaları konusundaki kısıtlayıcı davranışları da son bulup, daha mutlu ve huzurlu çocukların büyümesine zemin oluşturuyor.


BİR YILLIK YÖNETİM HİZMETLERİ FİRMADAN

İntegral Mühendislik olarak tüm çalışmalarını müşteri memnuniyeti esaslı ve insan odaklı yürüttüklerini ifade eden Serkan Sabur, Turkuaz Gold&SPA evleri başta olmak üzere, imalatını yaptıklarını tüm binaların yöneticilik hizmetlerini firma olarak ücretsiz üstlendiklerini belirtti. Hiç bir aidat ücreti alınmaksızın verilen bu hizmetin, yeni binalarda yaşanan sorunları sıfıra indirdiğini de hatırlatan Sabur, attıkları tüm adımların ve ortaya koydukları tüm çabanın ailelerin mutluluğu üzerine kurgulandığını, insanların dört duvardan öte, içerisinde her anını huzurla yaşayabileceği mekanlar inşa ettiklerini kaydetti. Aile huzurluysa, toplum huzurludur ilkesinden yola çıkarak, olası tüm sorunların yok edildiği bir mekanı, müşterilerine sunuyor olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.


MERKEZİ SÜPÜRGE İLE TEMİZLİK ÇOK RAHAT

Evin dev balkonunda sessizce çalışan merkezi süpürge sistemine her odadan bağlantı yapan uzayabilen hortumlu aparat, tek bir düğmeyle hem elektriğini alıyor, hem de yüksek emiş gücü harekete geçiyor. Klasik süpürgelerin yanmış toz atması derdine de son veren bu uygulama, hem alerjik rahatsızlıklara yol açmıyor, hem de ev hanımları için ikinci bir toz alma derdi bırakmıyor.


HER DAİREYE BİR TERAS

25 metrekarelik dev balkonlar, adeta teras hükmünde. Temperli çift camlardan oluşan balkon, kış günlerinde bile daire sakinlerine oda sıcaklığında hizmet ederken, her bir dairenin müstakil bacaya sahip şöminesi terasın en keyifli köşesini oluşturuyor. Merkezi çöp bacası ile evde çöp biriktirme derdinin son bulduğu sistem, kendi kendini yıkama özelliği ile çöp derdini ortadan kaldırırken, balkonda bulunan ikinci bir mutfak setiyle de hanımların rahatlığı göz önüne alınmış.